Om oss

 Et ledende og veletablert firma spesialisert innen produksjon av arenareklame, salg av reklameplasser og bussreklame.
GLOV Reklame har eksistert i mer enn 60 år og har et stort internasjonalt og nasjonalt kontaktnett med mange langsiktige og gode samarbeidspartnere.

Vi arbeider primært med arenareklame i forbindelse med større TV-sendte idrettsarrangementer i Norge og TV-sendte sportsbegivenheter fra utlandet. 
Vi står for planlegging, salg, produksjon og gjennomføring av arenareklame til arrangementer som VM og EM i håndball, landskamper i fotball og en rekke andre større idrettsbegivenheter som blir TV-sendt i Norge.
I tillegg, har vi lang erfaring og kunnskap om gjennomføring av permanent reklame på stadioner, i idrettshaller, på travbaner og på andre sportsarenaer i Norge. Vi tilbyr in-house produksjon av trafikkreklame og monterer gjerne reklamen på buss eller bil. 
Våre fagfolk holder seg til enhver tid oppdatert på nye medier og er blant de beste i landet på produksjon av animasjoner til digitale boards, 3D-reklame og banner/skilt i ulike materialer. Vårt mål er alltid punktlig, rask levering og seriøs oppfølging av prosjekter og produksjon.

Kontaktinformasjon

Adresse : 
Tåsenveien 110, 0880 Oslo
Tlf : 
+47 22 23 10 00
E-post : 
glov@glov.no
NFF Logo

Adresse : Tåsenveien 110, 0880 Oslo |
Tlf : 
+47 22 23 10 00 |E-post : glov@glov.no